Royal Enfield Finland

Royal-Enfield- moottoripyöristä kiinnostuneiden keskustelufoorumi
 
PääsivuGalleriaFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kerhotoimintaa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Kerhotoimintaa   Pe Elo 16, 2013 11:21 pm


Kuten varmaan olette huomanneet, pyritään tässä hoitamaan varaosahuoltoa omin voimin kun maahantuojaa ei enää ole.

Ennen tätä oli pari kaveria mukana kerhossa, joiden kysymys oli, että mitä HYÖTYÄ kerhosta on, kun ei saa muuta kun lehden ja alennusta kalenterista. Kerhotoiminnassa ei pitäisi olla koskaan kyse siitä, että saa itsellensä jotain etua, vaan pystyy auttamaan muita ja vahvistamaan yhteisöä omalla panoksellaan. Olen pyrkinyt auttamaan muita niin antamalla tarvittavaa tietoa, kuin myöskin niillä varaosilla mitä itsellä on sattunut olemaan.

Tätä putiikkia pyöritetään tällä hetkellä niin, että yksikään ei saa mitään korvausta panoksestaan, eli kaikki mitä jää nappikaupasta, on sitten kerholle. ilman kahta yllätystulijaa olisi Kunkkutien budjetti mennyt miinukselle, niin tiukille mentiin, taas.

Eli, jos lasketaan raa'asti: kun maksat sen parikymmentä puntaa jäsenmaksua, niin kaikki tulee takaisin kun tarvitset kytkinpakan... Taikka vaijerit tai nopeusmittarin pyörittimen. Valitettavasti vain on niin, että muut hommatkoon osansa muualta, kerho huolehtii omistaan. Muut maksakoon markkinahinnan, se on reilua, jos ei halua osallistua.

Olen aika monta Rojalia laitellut "kerhotyönä", soisin, että muillakin olisi aikaa sille ja halua auttaa muita, sellaisia taipaleen alussa olevia, joilla ei vielä kaikki ole hanskassa. Koitan auttaa sen minkä pystyn ja osaan. Tiedon ja osaamisen panttaaminen ei hyödytä ketään. Tiedon ja osaamisen jaan mielelläni.


Kaitsu
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kerhotoimintaa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Royal Enfield Finland :: Keskustelut :: Yleinen jutteluosio-
Siirry: